VAS Coördinator Locatie: Maasbree

Voor het bedrijfsbureau van de klant Brand Loyalty zijn wij per direct op zoek naar een fulltime VAS coördinator. In deze functie ligt de nadruk op de coördinatie van de diverse VAS (Value Added Services) werkzaamheden en ben je een belangrijke schakel tussen de warehouse operatie en het kantoor. 

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken: 

  • Het inplannen van de dagelijkse VAS-productie, het organiseren van aan- en afvoerstroom van producten.
  • Het zorgen voor een optimale en zo efficiënt mogelijke personeelsbezetting.
  • Het zorgdragen voor operationele afstemming tussen het warehouse en het bedrijfsbureau.
  • Het beheren van de administratieve voorraad.
  • Het zorgdragen voor tijdige en correcte registratie en rapportage van de productiecijfers.
  • Het op correcte en proactieve wijze de rol van gesprekspartner vervullen voor zowel klanten als voor medewerkers.
  • Het verbeteren van de processen en procedures.
  • Het calculeren van prijzen voor diverse VAS activiteiten.
  • Enerzijds werk je mee binnen de afdeling, daarnaast fungeer je als rechterhand van de Operations Manager en kun je deze op termijn vervangen bij afwezigheid.

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een kandidaat met HBO werk- en denkniveau, en een afgeronde opleiding bij voorkeur in de richting van logistiek. Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. 

Je bent in staat om prioriteiten te stellen en overzicht te houden in een dynamische omgeving. Je bent een creatieve probleemoplosser en vindt het prettig om in een team te werken.
 

Interesse?


Heb je interesse in deze uitdagende functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien? Maak dan je interesse kenbaar door je motivatie te sturen naar hr@seaconlogistics.com

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Niels Besseling (Operations Manager) via 077-3275574 of nbesseling@seaconlogistics.com.

Direct solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us