Expediteur Overzee (fulltime) Locatie: Venlo

Jouw werkdag
Als Expediteur Overzee ben je verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van (zeevracht)zendingen van over de hele wereld voor jouw vaste klantenportefeuille. Je overlegt en onderhandelt met opdrachtgevers, agenten, zeevrachtcarriers, luchtvaartmaatschappijen en vervoerders. Je boekt zendingen, houd je bezig met afhandeling van klachten en schades, en voert in- en verkoopmutaties in. In afstemming met de administratieve medewerkers sluit je verzekeringen af en stel je douane- en vervoersdocumenten op. Op eigen initiatief vercharter jij diverse klantorders, met een bepaalde samenstelling van groupage zendingen, tegen marktconforme prijzen binnen water-, lucht- en wegverbindingen over de gehele wereld.

Iedere klant heeft zijn eigen wensen en het is de kunst aan jou om in te spelen op deze behoeften!

Dit bieden wij
Je werkt in een dynamische werkomgeving en in een professioneel en jong team waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt. In deze functie krijg je de ruimte om te groeien. Eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd. De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur.  We bieden jou een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 5 ATV dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een eindejaarsuitkering en er worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd.

Dit ben jij
Om het team goed te kunnen ondersteunen beschik jij over minimaal 1 jaar werkervaring binnen een soortgelijke rol. Dit mag ook wegtransport zijn. Daarnaast heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van logistiek. Ben jij recentelijk afgestudeerd aan je logistiek mbo óf hbo studie en wil je juist ervaring op doen als Expediteur? Die mogelijkheid is er ook!

Als persoon ben jij leergierig en wil je graag vooruit. Je hebt een hands-on mentaliteit, denkt in oplossingen en bent een echte kartrekker. Verder ben je communicatief sterk en spreek je vloeiend Nederlands en Engels. Spreek je daarnaast ook nog Duits dan heb je een streepje voor. Heb je de afgelopen jaren vooral ervaring opgedaan als Expediteur Wegtransport en wil jij jouw kennis verbreden naar Zee- en Luchtvracht? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Deze vacature is in behandeling bij Loes Duffhues van Personato. Solliciteren kan via de website.

Direct solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us