Transportplanner Locatie: Venlo ( fulltime)

Jouw werkdag
Als transportplanner stel jij zelfstandig een optimale stukgoedplanning op. Jij weet als geen ander een haalbare tijdsplanning te maken en onderhoudt hiervoor contact met o.a. onze klanten en de chauffeurs. Jij bent het vaste aanspreekpunt voor het transport van en naar Italië, Spanje en Portugal hebt een adviserende rol en je onderhandelt zelfstandig met onze klanten én onze vaste pool van externe vervoerders. Zodra de zending de deur uit is volg je de zending d.m.v. een Track & Trace systeem, je signaleert problemen of verstoringen en weet ze als geen ander op te lossen.

Jouw werkomgeving
De afdeling bestaat uit 11 medewerkers en je rapporteert direct aan de manager van de afdeling. 

Dit bieden wij
De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen en een bonusregeling. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn. Daarnaast kun je na werktijd deelnemen aan de diverse personeelsactiviteiten die georganiseerd worden zoals een hardlooptraining, pubquiz en een zomerbarbecue. 

Dit ben jij
Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding in de logistiek en/of ervaring in een soortgelijke rol. Je vindt het prettig om in een team te werken en samen resultaten te behalen. Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en je hebt bij voorkeur ook ervaring met het planningssysteem BluJay. Kennis van de Italiaanse en/of Spaanse taal is een pré. Je herkent problemen tijdig en denkt mee over concrete en realistische oplossingen. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien? Solliciteer dan via onderstaande link en stuur je motivatie en CV mee. 


Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Luc van Hensberg (Manager Forwarding & Transport) via 06-22438994 of lvhensberg@seaconlogistics.com.   

Direct solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us