Manager IT Infrastructuur & Support Fulltime | Locatie: Venlo

Jouw werkdag

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele Infra & Support stuk, zowel in de aansturing naar jouw team als in aansturing naar onze externe leveranciers. Je hebt 1 direct report en bent functioneel leidinggevende van het eerstelijns support team. Jij zorgt met jouw team voor een optimale hard- en software voor onze klanten en medewerkers.

In deze functie ligt er een belangrijke uitdaging in het uitrollen van hybride werkplekken. 
Jouw focusgebieden zijn: 

  • Het opstellen en monitoren van Support SLA’s en KPI’s en het continu verbeteren van de support die IT&ENG levert aan collega’s;
  • Het opstellen en beheren van supportcontracten met leveranciers (infra) en het verbeteren van diens prestaties;
  • Je bent samen met de QHSE office van Seacon en een externe leverancier verantwoordelijk voor security management;
  • Het verbeteren van de interne IT&ENG processen aan de hand van ITIL;
  • Het ontwikkelen van verbeterplannen en beleid voor Infra & Support;
  • Je leidt een transitie waarin Seacon mogelijk meer in de cloud gaat werken.

Jouw persoonlijke inzet en stijl zijn bepalend voor het succes van deze functie. Middels jouw uitstekende communicatie skills, leiderschap skills en tomeloze energie support je jouw team om een optimale dienstverlening te leveren aan de gebruikers.

Jouw werkomgeving

Je werkt samen met jouw overige IT collega’s en jouw collega’s uit de business om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Dit ben jij

Met jouw energie blink je uit als IT Professional met een passie voor infra & support. Je hebt kennis van business applicaties en je kan de link leggen tussen praktische toepassingen en onze systemen. Je krijgt energie door samen met collega’s en externe partijen aan de slag te gaan met grote projecten en daar jouw kennis in de praktijk te brengen. Ook ben jij de persoon met minimaal een afgeronde hbo- opleiding met een technisch component. Denk aan Informatica, Business Information Management, Data Science/Analytics, Human Technology Engineering, Wiskunde of een andere opleiding in soortgelijke richtingen. Daarnaast heb je affiniteit met logistieke en/of supply chain management activiteiten. Ervaring met ITIL verbeter processen is een must.

Dit bieden wij

De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen en een bonusregeling. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn. Daarnaast kun je na werktijd deelnemen aan de diverse personeelsactiviteiten die georganiseerd worden zoals een rentraining, pubquiz en een zomerbarbecue.

InteressE?

Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan snel via careers@seaconlogistics.com en stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Elias Becker (IT Manager) via 077-3275555.

 

Solliciteren

Stay updated

Follow us on our social media channels and stay updated on our logistics developments! We share stories about our logistics challenges, smart solutions, and about working at the logistics chain director. Hope to see you on our socials!