(Junior) Forwarding Agent Overzee (fulltime) Locatie: Venlo

Jouw werkdag

Als Forwarding Agent Overzee ben je verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van (zeevracht)zendingen van over de hele wereld. In het begin zul jij je voornamelijk focussen op het afhandelen van de orders die vanuit de haven van Rotterdam naar de klant vervoerd dienen te worden. Daarvoor heb je dagelijks contact met de klant en zoek je naar de best passende vervoersoplossing. De zendingen verwerk je in ons TMS-systeem en je zorgt voor de juiste documenten om de order zo goed mogelijk af te wikkelen.

Dit bieden wij
Je werkt in een dynamische werkomgeving en in een professioneel en jong team waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt. In deze functie krijg je de ruimte om te groeien. Eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd. De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 5 ATV dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een eindejaarsuitkering en er worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd.

Dit ben jij
Om het team goed te kunnen ondersteunen heb je een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Transport & Logistiek. Kennis en ervaring in de expeditie branche beschouwen we als een voordeel, maar is zeker geen must. Je krijgt in deze functie echt de mogelijkheid om te groeien en wie weet haal jij over een tijdje zelfs containers vanuit China of Zuid-Amerika naar Nederland.

Je vindt het prettig om in een team te werken en samen resultaten te behalen. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben jij een kei in plannen en organiseren en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan via onderstaande link en stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met René Giesbertz (Operations manager Import Overzee) via 077-3275615.

Direct solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us