Forwarding Agent Airfreight > 32 uur | Locatie Schiphol

Jouw werkdag

Als Expediteur Luchtvracht ben je verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van (luchtvracht)zendingen van over de hele wereld. Hiervoor heb jij dagelijks contact met jouw klanten en met de airlines. Daarnaast plan je ook het wegtransport voor de zendingen die van en naar de luchthaven/klant gaat. De zendingen verwerk je in ons TMS-systeem en je zorgt voor de juiste documenten om de zending zo goed mogelijk af te wikkelen.

Dit bieden wij
Je werkt in een dynamische werkomgeving en in een professioneel, klein en jong team waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt. In deze functie krijg je de ruimte om te groeien. Eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd. Het hoofdkantoor van Seacon bevindt zich in Venlo, maar de lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou o.a. een marktconform salaris, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een eindejaarsuitkering en er worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd.

Dit ben jij
Om het team goed te kunnen ondersteunen heb je een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Transport & Logistiek. Kennis en ervaring in de luchtvracht branche beschouwen we als een voordeel, maar is zeker geen must. Je krijgt in deze functie echt de mogelijkheid om te groeien en hier leer je contact te leggen met onze agenten wereldwijd. Daarvoor beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Je vindt het prettig om in een team te werken en samen resultaten te behalen. Daarnaast ben jij een kei in plannen en organiseren en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan via onderstaande link en stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Katja Glaschinskaja (Operations Manager Schiphol) via 020 763 0193 .

Direct solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us