Allround Facilitair Medewerker Locatie: Venlo

Jouw werkdag

Als Facilitair medewerker buitendienst ben je dagelijks met de zakelijke bus op pad om uiteenlopende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor onze diverse bedrijfspanden uit te voeren. Je bent het eerste aanspreekpunt en zorgt voor het onderhoud aan vastgoed en aan transport-en werkmateriaal. Je assisteert bij verbouwingszaken en huisvesting, voert kwaliteitstoetsen uit en beheert de technische installaties. Tevens ondersteun je de technische dienst op VTP 4 en ben je op termijn in staat om op deze locatie zelfstandig onderhoud uit te voeren.

Dit ben jij

Je bent handig, je weet van aanpakken en je beschikt minimaal over MBO-werk en denkniveau en/of over relevante werkervaring. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en beschik je over enige elektrotechnische (én werktuigbouwkundige?) kennis. Je herkent problemen en komt zelf met logische en concrete oplossingen die je op een zorgvuldige manier uitwerkt. Je spreekt een aardig woordje Duits en Engels en gezien je zo nu en dan op een hoogwerker werkt, is het hebben van hoogtevrees niet handig.

Je verplaatst je dagelijks tussen de verschillende bedrijfspanden. Een rijbewijs is daarom een must.

Dit bieden wij

Je werkt in een dynamische werkomgeving waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt. Eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd. De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 verlofdagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een eindejaarsuitkering en er worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan via onderstaande link en stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Hans Peeters (Manager Facility) via 06-12995932 of via hpeeters@seaconlogistics.com.

Deze vacature wordt zowel in-als extern gepubliceerd.

Solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us