Administrator Forwarding Import Overzee Locatie: Venlo (Fulltime)

Jouw werkdag
Als Administrator Forwarding ben je verantwoordelijk voor alle facetten rond de transport administratie. Dit begint met het aanmaken van de transportdossiers, het verwerken en controleren van de gegevens, tot aan de track en trace controle en uiteindelijk de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de facturatie. Je hebt dagelijks contact met jouw directe collega’s en klanten om samen te zorgen voor de best passende vervoersoplossing en de daarbij behorende documenten.

Dit bieden wij
De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen en een variabele bonusregeling. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid. Daarnaast worden eigen initiatief en ondernemerschap bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn.

Dit ben jij
Om het team goed te kunnen ondersteunen heb je minimaal een afgeronde VMBO-opleiding in de richting van Administratie. Kennis en ervaring in de logistiek beschouwen we als een voordeel, maar is zeker geen must.

Je vindt het prettig om in een team te werken en samen resultaten te behalen. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast werk je gestructureerd, hou je van details, je bent een kei in organiseren en stelt je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan snel via careers@seaconlogistics.com en stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met René Giesbertz (Operations manager Import Overzee) via 077-3275615.

Direct solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us