Business Unit Manager Locatie: Maasbree / Venlo

Jouw werkdag

Je bent verantwoordelijk voor het correct, efficiënt en veilig realiseren van de logistieke warehouse processen. In deze functie ben je P&L verantwoordelijk en sta je in direct contact met meerdere van onze grootste klanten. Je ontzorgt de klanten door het afstemmen van de interne en externe strategie en ontwikkelt de relatie met klanten op professionele wijze door. Jouw persoonlijke inzet en stijl zijn bepalend voor de prestaties en de perceptie van de klanten. Je geeft op inspirerende wijze leiding aan het team, coacht, laat hands-on leiderschap zien dat resulteert in een effectieve en toekomstbestendige organisatie. Je rapporteert aan de Global Director Warehousing & Logistics.

Jouw werkomgeving

In deze functie ben je onderdeel van het Warehousing & Logistics Leadership team. Het totale team bestaat uit ongeveer 100 medewerkers (inclusief uitzendkrachten), waarvan 6 direct reports.

 

Dit ben jij

Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en bewezen leidinggevende ervaring in de logistiek, bij voorkeur in multiclient omgevingen van >80.000 m2. Je bent sterk analytisch onderlegd en hebt kennis en ervaring in het leiden van verbeterprocessen, het leiden van succesvolle (productie) operaties en hebt een commerciële instelling. Daarnaast zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en tegelijkertijd mensgerichte leider. Je bent in staat om zaken uit te zetten, te monitoren en vertrouwen te winnen en te geven aan het team. Tevens heb je uitstekende communicatieve vaardigheden naast Nederlands, in het Engels en Duits. 

Dit bieden wij

Een interessante functie met veel mogelijkheden om te ondernemen en jouw kwaliteiten alsleidinggevende verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt Seacon een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij het belang van deze positie. De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Deze vacature is in behandeling bij VIA Logistics Professionals. Via onderstaande button word je doorgelinkt naar de website van VIA Logistics Professionals en kun je solliciteren.  NB - dit betreft een loondienstverband dus acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Ralph Hendrix (Global Director Warehouse & Logistics) via 06-30740261 of rhendrix@seaconlogistics.com.

 

Solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us