Business Developer Locatie: Venlo

Jouw werkdag
Als Business Developer ben jij een echte netwerker en het visitekaartje van Seacon Logistics. Je gaat namelijk regelmatig op klantbezoek. Met jouw kennis en enthousiasme over de wereld van logistiek & transport en over onze dienstverlening weet jij als geen ander nieuwe business te genereren en verdere groei van onze klantenportefeuille te creëren. Je bent proactief, benadert nieuwe klanten en weet ook bestaande klanten perfect te begeleiden en te adviseren. Jouw missie is om nieuwe business te genereren en bestaande klanten te laten groeien. Je bent verantwoordelijk voor het gehele salesproces. Je initieert zelf afspraken met nieuwe klanten, inventariseert hun behoeften, voert commerciële onderhandelingen, volgt offertes op, sluit overeenkomsten en verwerkt deze zelf in je administratie. Daarnaast spot jij nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt en zet je deze om in kansen die jij optimaal weet te benutten.

Dit ben jij
Om jouw collega’s goed te kunnen ondersteunen weet jij je representatief te presenteren, heb je aantoonbare succesvolle commerciële ervaring en affiniteit met transport en logistiek gerelateerde modaliteiten. Je bent zelfstandig en ondernemend aangelegd en beschikt over een HBO werk-& denkniveau. Reizen is een onderdeel van je werk. Je zult je voornamelijk richten op de Nederlandse afzetmarkt. Dat betekent niet dat je niet in aanraking komt met klanten in het buitenland en daarom spreek je goed Engels en is de beheersing van de Duitse taal een pre.

Dit bieden wij
Je werkt in een dynamische werkomgeving en in een professioneel team waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt. Eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon, en zeker in deze functie, zeer gewaardeerd. De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou o.a. een marktconform salaris, een leaseauto, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een eindejaarsuitkering en er worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Deze vacature is in behandeling bij Willem Peters van Personato. Solliciteren kan via de website.

Direct solliciteren

Contact Seacon

Do you need advice on a logistics issue? Would you like to get to know us better, to see if we are a good fit? Our specialists are ready to assist you!

Contact us