Logistics Administrator Overseas >32 uur| Locatie: Venlo

Jouw Werkdag

In deze functie ligt de nadruk op de procesondersteuning van de expediteurs. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opmaken en controleren van begeleidende transportdocumenten behorende bij de te verladen orders (FCL/LCL/Projects). Te verstaan: het opstellen van instructies richting rederijen en agenten, eindcontrole en het versturen van de documenten. 
 Tevens verzorg je dagelijks de back- office activiteiten zoals het controleren van de Track & Trace en het invoeren van de facturatiemutaties.

Het uitvoeren van deze werkzaamheden gaat gepaard met dagelijks contact met externe partijen wereldwijd. Denk aan Azië, Amerika en Canada. De uitvoering van deze werkzaamheden brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en vergt nauwkeurigheid. Het niet compleet en correct aanleveren van gegevens leidt namelijk tot vertraging en veel hinder van de betreffende zending.  

Iedere klant heeft zijn eigen wensen en het is de kunst aan jou om in te spelen op deze behoeften !

 

Jouw werkomgeving

Samen met jouw 5 collega’s ondersteun je het team van expediteurs die dagelijks het overzee-transport wereldwijd coördineren. In deze functie heb je regelmatig contact met klanten en rederijen en rapporteer je direct aan de operations manager van het documentatie-team. De totale afdeling bestaat uit 18 medewerkers. 

Dit ben jij

Om het team goed te kunnen ondersteunen beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau en heb je ervaring in een soortgelijke rol. We zoeken een fris en energiek persoon die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van zijn/haar werk en meedenkt in oplossingen over hoe het beter kan. Je bent accuraat, staat stevig in je schoenen en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, naast het Nederlands, zowel in de Engelse als Duitse taal in woord en geschrift. 

Dit bieden wij

Je werkt in een dynamische werkomgeving waarbij de lijnen kort zijn. Initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een resultaatafhankelijke bonusregeling worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn.

Interesse?

Heb je interesse in deze rol binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een veelzijdige functie? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar careers@seaconlogistics.com en stuur je motivatie en CV mee. 

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Bob van Rens (Operations Manager Forwarding & Transport) via 077-3275632.

Solliciteren

Bleiben Sie auf dem Laufenden

Folgen Sie uns auf unseren Social-Media-Kanälen und bleiben Sie über unsere Logistikentwicklungen auf dem Laufenden. Wir informieren Sie über unsere logistischen Herausforderungen, clevere Lösungen und über die Arbeit bei dem Logistikkettenmanager. Sehen wir uns da?