Customer Service Medewerker Locatie: Maasbree

Jouw werkdag

Als Customer Service medewerker vervul je de rol van Program Owner en ben je dé schakel tussen BrandLoyalty en Seacon Logistics. BrandLoyalty verzorgt loyaliteits- en spaarprogramma’s voor de food Retail over de gehele wereld. Als Program Owner wordt je gekoppeld aan deze unieke programma’s. Als spin in het web verzorg je de o.a. de coördinatie van de goederenstroom (Inslag-Opslag-VAL-Uitslag), monitor je de voorraad en heb je veel (internationaal) klantcontact. De diversiteit en continue vernieuwing van programma’s zorgen voor een dynamische werkomgeving waarin het de kunst is aan jou om te zorgen voor een optimale serviceverlening aan onze klant. Ook verwachten we van jou een kritische blik op de inrichting van processen, zodat deze zo efficiënt mogelijk worden ingericht en er sprake is van continue verbetering.

Dit ben jij

Om het team goed te kunnen ondersteunen beschik je over MBO+/HBO- werk- en denkniveau en heb je ervaring in een soortgelijke rol. Je kunt goed plannen en organiseren, je bent accuraat en vindt het prettig om in een team te werken en samen resultaten te behalen. Je hebt een proactieve houding richting de klant en je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk. Daarnaast weet je het overzicht te behouden in een soms hectische omgeving. Beheersing van de Engelse is vereist. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Dit bieden wij

Je werkt in een dynamische werkomgeving waarbij de lijnen kort zijn. Initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 5 ATV dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een eindejaarsuitkering en er worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd.

Interesse?


Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Deze vacature is in behandeling bij VIA Logistics Professionals. Via onderstaande button word je doorgelinkt naar de website van VIA Logistics Professionals en kun je solliciteren.

Solliciteren

Kontakt zu Seacon

Stehen Sie vor einer logistischen Herausforderung und möchten Sie sich beraten lassen? Möchten Sie uns besser kennenlernen, um zu sehen, ob wir uns verstehen? Unsere Experten stehen für Sie bereit!

Kontakt